Vilkår

Handels- og Leveringsbetingelser

 

Velkommen til Home-Art.dk

Du kan bestille online 24 timer i døgnet.

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Hvis du har forespørgsler til varer, du ikke finder på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: info@home-art.dk

Du har også mulighed for at bestille via email.


Priser og betaling

Alle priser på Home-Art.dk er i danske kroner og inklusive moms.

Du kan betale via bankoverførsel, MobilePay, kontantbetaling ved levering (efterkrav), PayPal-konto eller med div. betalingskort via PayPal (Visa og Mastercard).

Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af vores bankoplysninger (husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail).

Betaling skal ske til vores konto i Danske Bank: Reg.nr. 4703 Konto nr. 4703094740

Oplys venligst ordrenr. i "tekst til modtager".

Vi sender varen, så snart vi modtager betalingen fra dig.

De bestilte varer vil være reserveret ind til vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til PayPals hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde eller betale via PayPal som gæst og straks foretage betalingen.

Ved betaling igennem PayPal krypterer PayPal alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen. Home-Art modtager ikke oplysninger om dit kort, da disse oplysninger håndteres af Paypal. Paypal er gratis at bruge, du kommer ikke til at betale gebyr for købet. Læs mere om PayPal her.

Hvis du ønsker at benytte dig af levering pr. efterkrav, skal du bekræfte bestilling med en mail til info@home-art.dk

Hvis vi ved en fejltagelse har prissat et produkt for lavt, er vi ikke ansvarlige for at levere den pågældende vare til den angivne pris, hvis dette opdages inden produktet afsendes fra vores lager. Under disse omstændigheder forbeholder vi os retten til at annullere din ordre. Hvis vi annullerer din ordre, vil vi refundere det fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger i henhold til vores Retur-politik.

 

Levering og leveringstid

Prisen for levering i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne):

-hvis bestillingen er på mere end 1000 kr, er leveringen gratis.

-ved forudbetaling koster leveringen max. 100 kr pr. bestilling (uanset antal af varer).

-hvis du ønsker at benytte dig af levering pr. efterkrav, er der et tillæg på 125 kr.

Kontakt os for at få en pris på levering til Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og øvrige lande (e-mail: info@home-art.dk )

Alle varer sendes godt emballeret for at undgå transportskader og leveres med UPS, GLSDPD eller post. Dine produkter leveres direkte til den leveringsadresse du har angivet ved køb.

De anslåede leveringstider kan findes under hvert produkt (normal leveringstid er 2-5 hverdage). Den leveringstid, der står ud for den enkelte vare, er en forventet leveringstid og således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid. Home-Art kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, men vil altid bestræbe sig på rettidig levering.

Når vi har afsendt din bestilling, vil du modtage en e-mail der indeholder et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke på UPS, GLS eller DPD.

Vi tilstræber altid at have produkter nok på lager, og vi informerer om det, hvis en vare kommer i restordre. Hvis det ikke er muligt at levere det ønskede produkt, grundet restordre eller af andre årsager uden for vores kontrol, kan vi ikke holdes ansvarlig, udover at vi sikrer os, at du ikke betaler for det givne produkt. 


Modtagelse

Kontroller altid pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Såfremt der er skade på en vare gøres der indsigelse overfor transportfirmaet på stedet.

Hvis der er synlige skader på pakken, f.eks. et hul i kassen, kan du nægte at modtage pakken. Transportfirmaet returnerer herefter pakken til depotet og informerer afsenderen om klagen.

Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale speditionskontor, transportøren eller hos os på info@home-art.dk (I mailen skal der være ordrenummer og billeder af pakken – både af emballagen og skaden).

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dag, du har modtaget din vare. Det betyder, at vi vil give dig dine penge tilbage, uden at du behøver forklare, hvorfor du alligevel ikke ønsker den købte vare.

Bemærk: Specielt fremstillede varer kan ikke fortrydes/tages retur, da de ikke kan sælges igen.

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at få dine penge tilbage, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den i. Du må gerne have prøvet varen, lige som du vil gøre i en butik, men ikke have taget den i egentlig brug. Bemærk, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give Home-Art meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Det kan du gøre ved at sende en mail til info@home-art.dk. Du kan også udfylde en fortrydelsesformular og sende den på mail eller med posten.

Fortrydelsesformular:PDF Document

Senest 14 dage efter, at du har sendt besked om, at du har fortrudt, skal du sende varen retur. Varen skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage. Husk at få en kvittering på, at du har sendt pakken, da du har ansvaret for varen, indtil Home-Art modtager den.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Vi modtager ikke returneringer sendt som efterkrav.


Reklamation

Når du handler på Home-Art.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få pengene tilbage eller afslag i prisen, helt afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået på grund af forkert brug, eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen på varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en email til os på følgende adresse: info@home-art.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Farver

Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.


Persondatapolitik

Ved at benytte dette websted accepterer du, at Home-Art.dk behandler dine personlige oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Når du køber hos os registerer vi dit navn, addresse, email og din IP-adresse.

Home-Art.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Vi giver dine oplysninger videre til vores samarbejdsparterne, herunder til vores underleverandører, således at forsendelse kan ske direkte til dig. De oplysninger, som vi videregiver, er de oplysninger som er nødvendige for print og levering af varen via eksempelvis UPS, GLS eller Postnord. Vi har indgået de nødvendige aftaler med vores underleverandører, således at dine oplysninger ikke misbruges, videregives, eller sælges til andre.

Personlige oplysninger vil ikke blive givet videre til en 3. part. Disse oplysninger vil kun blive benyttet til at levere varen til dig og ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort eller falske bestillinger. Vi overfører ikke data til tredjelande uden for EU/EØS, og vi bruger ikke dine oplysninger i anden sammenhæng.

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger eller ændre på dem, skal du skrive til os på adressen: info@home-art.dk

Køber du en vare hos os har vi pligt til at opbevare disse informationer i op til 5 år efter købet, ifølge regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@home-art.dk

adresse


Cookies

Ved at benytte denne hjemmeside  Home-Art.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på Internettet, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Home-Art.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Home-Art.dk

Sikker online betaling

PayPal - Køb sikkert onlinePayPal - Køb sikkert onlineMobilePayTrustpilot

 

Copyright © 2023

Vent venligst ...

Oplysninger

Du er logget på korrekt