Persondatapolitik

Persondatapolitik

Ved at benytte dette websted accepterer du, at Home-Art.dk behandler dine personlige oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Når du køber hos os registerer vi dit navn, addresse, email og din IP-adresse.

Home-Art.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Vi giver dine oplysninger videre til vores samarbejdsparterne, herunder til vores underleverandører, således at forsendelse kan ske direkte til dig. De oplysninger, som vi videregiver, er de oplysninger som er nødvendige for print og levering af varen via eksempelvis UPS, GLS eller Postnord. Vi har indgået de nødvendige aftaler med vores underleverandører, således at dine oplysninger ikke misbruges, videregives, eller sælges til andre.

Personlige oplysninger vil ikke blive givet videre til en 3. part. Disse oplysninger vil kun blive benyttet til at levere varen til dig og ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort eller falske bestillinger. Vi overfører ikke data til tredjelande uden for EU/EØS, og vi bruger ikke dine oplysninger i anden sammenhæng.

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger eller ændre på dem, skal du skrive til os på adressen: info@home-art.dk

Køber du en vare hos os har vi pligt til at opbevare disse informationer i op til 5 år efter købet, ifølge regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Sikker online betaling

PayPal - Køb sikkert onlinePayPal - Køb sikkert onlineMobilePayTrustpilot

 

Copyright © 2023

Vent venligst ...

Oplysninger

Du er logget på korrekt